Ansatte

Lofoten Trafikkskolesenter AS

Om Lofoten Trafikkskolesenter AS

Lofoten Trafikkskolesenter as ble stiftet av Zakariassen trafikkskole, Leknes trafikkskole og Stamsund sjåførskole i 1994 da vi slo oss sammen på Leknes. Vi holder nå til i 1.etg i gml.Salomonsen jernvare i Sjøveien 7. Vi disponerer hele etasjen med kundemottak/venterom, 3 klasserom, to toalett og pauserom for lærere. Vi har et stort klasserom med alle fasiliteter for undervisning på opptil 20 elever, og ett mindre for små kurs på inntil 8- 10 elever, vi har også i tillegg klasserom/garasje hvor vi kan kurse i teknisk gjennomgang av bilen, kurs i sikring og merking av last og tiltak ved ulykke innendørs. Mange mener vi har en av bransjens mest tilrettelagte undervisningslokaler. Vi er enige, kom og se selv da vel....( kaffen er klar...)
Vi er forøvrig eneste trafikkskole i Lofoten med fulltidsansatt kontorpersonell, og som gjør at vi kan konsentrere oss fullt ut om deg som elev og ikke ta i mot forstyrrende telefoner i kjøretimene. Når det gjelder vår kompetanse som trafikklærere kan vi vel nevne at både Tommy og Gudmund har vært sensorer i Statens vegvesen og vært i trafikklærerfaget i mange år. Vi som i dag er eiere av trafikkskolen ( Marianne, Gudmund og Tommy ) begynte allerede som lærere tidlig på 1980 tallet. Det er derfor vi sier: NÅR ERFARING TELLER...
I tillegg har vi Simon som er nyutdannet og har 2-årig utdanning på lik linje med andre lærere i nyere tid. Sammen er vi STERK: Velkommentil oss om du vil satse på erfaring og gode fasiliteter.!

Gudmund Helge Zakariassen

Gudmund Helge Zakariassen
Faglig leder / Trafikklærer

952 31 316

gudmund.zakariassen@gmail.com

Marianne Kristin Nilsen

Marianne Kristin Nilsen
Trafikklærer

901 03 231

mariannenilsen1@gmail.com

Marion Olsen

Marion Olsen
Kontoransvarlig

760 82 555

marion.olsen65@gmail.com

Markus Odinsen

Markus Odinsen
Trafikklærer

416 70 632

odinsen95@hotmail.com

Simon Malnes Sandberg

Simon Malnes Sandberg
Trafikklærer

900 22 520

simon.m.sandberg@gmail.com

Tommy Egil Ramberg

Tommy Egil Ramberg
Trafikklærer

918 56 680

tommy.ramberg@gmail.com

Ta kontakt

Adresse